top of page

PINKINI WAX

PINKINI™BRAZILIAN CARE BY LYCON

DE ULTIEME BRAZILIAN CARE-COLLECTIE

Een mix van drie krachten – Wetenschap, Natuur én Schoonheid!

Bij LYCON hebben we een lange traditie van vele wereldprimeurs en een onovertroffen reputatie voor kwaliteitsproducten met uitstekende resultaten. Dit wordt nu voortgezet met weer een nieuwe LYCON wereldprimeur, de nieuwe PINKINI-collectie. Bij LYCON bezuinigen we nooit op kwaliteit, omdat we er trots op zijn om de beste te zijn. We houden er simpelweg van om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen; het zit in ons LYCON-DNA!

Lees meer...

PINKINI Brazilian Care is een nieuwe luxueuze collectie en een noodzaak, omdat Brazilian- en Bikini-wax de meest gevraagde diensten in schoonheidssalons zijn, waarop salons vaak beoordeeld worden. Succesvolle salons weten dat het verlenen van de meest professionele, comfortabele en effectieve Brazilian- en Bikini-waxervaringen de trouw van de klant ten goede komt en voor nieuwe afspraken en mond-tot-mond reclame zorgt.

Deze actuele collectie is een verandering voor u en uw klanten, omdat het absoluut het allerbeste is voor een eenvoudige en heel comfortabele intieme wax. De PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax is een nauwkeurig afgestemde mix tussen de legendarische traditionele hot wax van LYCON en de moderne LYCOtec film wax formules. In combinatie met de verzorgende PINKINI Pré- en Post-waxlotions, zorgt dit voor een vrijwel pijnloze waxbeurt. PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax verwijdert haartjes van slechts 1mm en is perfect voor zelfs de meest gevoelige huid.

Klanten die een neiging hebben tot pigmentatie? Geen angst, daarvoor hebben we het effectief en eenvoudig te gebruiken PINKINI Lightening Serum en de PINKINI Intimate Wash voor thuisgebruik.

De PINKINI-collectie, met een frisse en kalmerende geur, werd zorgvuldig geformuleerd met een overvloed aan technologisch geavanceerde en natuurlijk kalmerende ingrediënten, die resultaten zonder weerga opleveren.

bottom of page