top of page

Bij Venuswaxing gebruiken wij uitsluitend het gerenommeerde merk LYCON.

LYCON is in 1978 in Australië opgericht door de Queen of Waxing: schoonheidsspecialiste Lydia Jordane. LYCON wax heeft inmiddels wereldwijd een welverdiende reputatie opgebouwd. LYCON is marktleider op het gebied van harsen en wordt over de gehele wereld, in meer dan 93 landen, toegepast in het topsegment van wellness centers en schoonheidssalons. Modellen en beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Blunt gebruiken dit revolutionaire product.

Vanaf 1 mm!

De mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. Bovendien kan de hars gebruikt worden op lage temperaturen. De huid wordt gevoed en verzacht.

Veel keus

LYCON biedt ruime keuze in Hot wax en Strip wax. De unieke LYCONjet waxen zijn geschikt voor de stugge haartjes en als nabehandeling. Daarnaast is er een complete lijn voor- en nabehandelingsproducten, retailproducten en accessoires. Er is altijd een geschikt product voorhanden voor een gezonde, gladde; gehydrateerde zijdezachte huid.

Ook de voor- en nabehandeling gebruikt Venuswaxing uitsluitend de hoogwaardige producten van LYCON zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat en een zijdezachte huid.

LYCON PRECISION WAXING

THE TRUSTED NAME AMONG PROFESSIONALS.

bottom of page