top of page

Brazilian Wax 

Het ontharen van de schaamstreek wordt al meerdere eeuwen gedaan in Arabie, Persie, bij de Grieken en de Romeinen als teken van reinheid, schoonheid en vitaliteit. Het volledig ontharen van de schaamstreek door middel van wax ontstond in de jaren 90 in de kuststeden van Brazilië, waar de dames steeds kleinere bikini's, microkinis's of G-string gingen dragen. Het gebied buiten het bikinibroekje werd steeds kleiner en de daarmee ontstond de waxing cultuur in deze lichaamsstreek.

Omdat het hier een gevoelig deel van je lichaam betreft, kun je deze behandeling het beste aan een goed getrainde en gercertificeerde expert overlaten.

Venuswaxing is een gecertificeerd en specialist in Brazilian Wax. Drempelvrees is echt niet nodig; voor de professionals van Venuswaxing is het heel gewoon.

First Brazilian? 

Maak je geen zorgen, en vertel het even bij het maken van de afspraak. Zo kunnen wij meer tijd nemen om al je vragen en wensen vooraf te bespreken. Het is belangrijk dat je je comfortabel en op je gemak voelt tijdens de behandeling.

Als je eenmaal hebt ervaren hoe luxe en sexy het voelt om overal zijdezachte huid te hebben, wil je nooit meer anders.

Alle andere waxbehandelingen voeren wij natuurlijk met dezelfde aandacht en zorgvuldigheid uit.

bottom of page