Welkom bij Venus

Less is more

Vanaf januari bieden wij als alternatief ook "sugar me" behandelingen aan.

Body Sugaring (ontharen met behulp van suikerpasta) is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Het werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt het overal op toepassen: op benen, billen, bikinilijn, armen, nek, rug en gezicht en de methode is geschikt voor alle huidtypen. Bovendien werkt het materiaal desinfecterend. Het verwijderen is huidvriendelijk.

Restanten hoef je alleen maar af te wassen met lauw water of weg te vegen met een vochtig doekje. Er komen geen ontharingsstrips aan te pas. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug. Het verschil in techniek is dat de haren met de haargroei mee worden verwijderd en niet tegen de haargroei in.DERMAEPIL SUGAR EPIL SYSTEM 

Het totale concept qua produkten wat nodig is voor het epileren op basis van suiker


Dermaepil is ontwikkeld volgens de laatste technologische ontwikkelingen, namelijk natuurlijk,veilig en effectief 

Zonder gebruik van petroleum derivaten of parabenen 

 

Dermaepil is het resultaat van een combinatie van diepgaande kennis en ervaring met passie voor het maken van innovatieve, natuurlijke en veilige cosmetica. 
In het productieproces worden alleen  hoogwaardige grondstoffen, afkomstig van betrouwbare leveranciers.gebruikt. 

 Dermaepil suikerpasta’s en de bijbehorende  produkten zoals voor-en nabehandeling ondergaan een reeks van testen om ervoor te  zorgen dat ze  veilig en  effectief zijn. .
                

Dus........Sugar me !